Все още издирват водача, убил велосипедист до ст. "Локомотив"

СДВР апелира хората, станали свидетели, да съдействат
2 ное 2019 11:15, Нели Христова
26
Все още издирват водача, убил велосипедист до ст. "Локомотив"
Снимка: Pixabay

Още не е заловен шофьорът, блъснал и убил велосипедист на кръстовището при стадион "Локомотив" в столицата, издирват се очевидци.

Още по темата

На 21 октомври, около 8.20 часа, на бул."Рожен", близо до кръстовището с ул."Петър Панайотов", 42-годишният Константин Касабов, който е отивал на работа с колело, е бил блъснат от автомобил. Шофьорът е избягал и е оставил пострадалия тежко ранен на пътя. Въпреки усилията на лекарите в "Пирогов", Константин почина от тежките травми. Остави вдовица и две момиченца.

От СДВР апелираха, хората, станали свидетели на инцидента или разполагащи с информация за водача или за автомобила, да подадат сигнал на тел.: 112, 02/982 0516 и 02/982 0069.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: инцидентвелосипедист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Седим и се чудим - пет пъти една и съща статия, как още не е хванат.И след като няма нито един свидетел, поне напишете по какво си личи, че е ударен от кола? Що да не е от камион или автобус? Абе въобще - защо сте сигурни че има удар с превозно средство? Не пишете. Поне това разучете за следващата статия, в която още няма да е установен извършителя, ако има такъв въобще... щото, нали, може да се окаже че си е оплел краката в спиците и се е изплющял с глава в бордюра. Случва се.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 19ето това е най-важната част от твоето изказване:Никой не се разхожда по велоалеитеи тук е така, щото тва дет са разчертали е всичко друго, но не и велоалеиза съжаление едва ли някога ще ги стигнем - велоалеи навсякъде и дестки хиляди на колела
18
0
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 4 години
Ти знаеш ли каква е истината бе дечко?Защо плюеш анонимно човека ,а не идеш щом знаеш да кажеш това което си видял и така убедено защитаваш.А кой е нищожество и чий език отвращава може да прецени всеки мислещ нормален човек. ......А има и такива в Столипиново и Факултето на които този вид ,,общуване" е присъщо и любимо.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора... Няма значение, колко е "неправилен закона" в момента. Това не е никак маловажни, но говори за човек, избягал, след като е упасрвла в катастрофа. Дори и да е бил невинен, работа е, че си е тръгнал, без д каже нищо.Аз имах подобен инцидент, преди 2 години. Един засече моторист, моторисра се блъсн в него и се орасн на моя капак. Добре, че всичко стана с 25 им/ч. Аз си викам, ще го оставя се оправят и продължава към работа, ама полицията ме спря и каза, че ако бях тръгнал, щели да ме съдят
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Дания никой не изпитва велосипедисти те и никой не ги гази. Никой не се разхожда по велоалеите и никой не кара по бирдюрите... Освен българските туристи.
15
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3Миии не точно. Вол ся - лескаво млъскаво, аз видях една катастрофа и с човека с разбрахме. Викам ми Вил ся, нишоии не си видял - ей ти 4000 лева и сме си приятели, става ли? Ми кка да откажа - 4 бона са ис 4 бона.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От публикуваното в новините не става ясно дали велосипедиста наистина е блъснат от кола. Още много други неща са неясни и се отнасят за велосипедиста.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 14Евала, само дето кой ли ще те чуе...
12
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 14 Повечето ленти з велосипедисти са точно това - ленти. Ама при нас гнусния ***, дела е за скоояване, ще си паркира колата на лента аи ще я ползва, като аварийна.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българският закон за движение по пътищата позволява МПС, което се движи с 90 км./ч., велосипед, който се движи с 15 км./ч и каруца със скорост на движение 5 км./ч. ДА СЕ ДВИЖАТ НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО.В белите държави каруците са ЗАБРАНЕНИ, а велосипедите се движат в специално обособена (в повечето случаи оградена) лента в дясно от платното или в собствена лента извън него.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на булевард рожен има нещо като локално, бая широчко е , което не съм видял да се ползва освен за паркиране, иначе цялото е с кал.Много лесно може да преправи, и хубави тротоари да се направят и велоалеи. Същото е положението по 212-та ли е, славянобългарска ли е, на тец-а и баухаус. Лесно и бързо може да се направят велоалеи, та и с мантинела да се отделят. И е крайно време велосипедистите да ги изпитват преди и глобяват след като излязат на улицата, щото хем са най-уязвими, хем карат безобраз
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слагайте си камери Вече са много евтини За да не се влачите с години по съдилища
8
5
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
кратунистанецо, ти със сигурност си същото нищожество, което би си продължило пътя след катастрофата, а после би се крило като плазмодий без чест и достойнство. Отвращаваш... но не и себеподобните ти олигЬофрени с книжка и подвижен ковчег. Сигурно и убиецът ти е харесал коментара ти.
7
10
 
14
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
Добре де .Показаха велосипеда по телевизиите,без да има грам следа от удар.Той къде се е намирал на кръстовещето? Какъв светофар е светел?Защо сигнала са го подали,,група велосипедисти? Кола ли го е блъснала или е нещо друго?...Много неизвестни!?!?....А между впрочем колоездачите се движат БЕЗОБРАЗНО и НЕДИСЦИПЛИНИРАНО.Не спазват светофари, изкачат и засичат от тротоара на платното при завой на пешеходна пътека,лавират между движението и редовно са без светлини и с тъмни дрехи вечер и рано сут
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ушевите пак са спукали гумите. Не стига, че народа им плаща заплатите, ами и да им върши работата.А Ушев да дреме в канцеларията и да се пенсионира на 45
5
1
 
14
 
! Отговори
Крилимилиналист преди 4 години
Сега не могат, охраняват изборите.
4
2
 
10
 
! Отговори
179 преди 4 години
Калпава полиция
3
0
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
тази нощ са обрали моите съседи докато спят взели са само пари документитене са пипани
2
7
 
12
 
! Отговори
дойдохме си на думат преди 4 години
100% е имало свидетели,100% мпс-то е било суперлъскаво,за да се страхуват свидетелите да отидат у милисията и да свидетелстват!
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето за това трябва да има камери навсякъде, както е на запад.